UNSERE ROUTINE FÜR TROCKENE UND REIFE HAUT

Dieses Programm besteht aus unserem Mineral Cleanser, der Rich Emulsion Feuchtigkeitscreme und dem Night Active Retinol Nachtkonzentrat. Zusammen versorgen sie die Haut mit Feuchtigkeit, nähren und schützen sie, während sie die Zeichen der Hautalterung verhindern und reduzieren.

Hautpflege-Routine
Boost 24/7 Trio
Boost 24/7

Boost 24/7 Trio besteht aus ausgewählten Produkten für normale, trockene und reife Haut. Unsere reichhaltige Feuchtigkeitscreme Rich Emulsion, empfehlen wir Ihnen, mit Night Active Retinol zu mischen, um eine feuchtigkeitsspendende Wirkung zu erzielen und gleichzeitig die Hautbarriere zu erweichen und zu stärken. Zusammen gleicht dieses Duo den Hautton aus und verbessert die Hautstruktur. Night Active Retinol enthält hautspezifisches Retinol (0,06%) und hilft, Zeichen der Hautalterung zu reduzieren. Mineralreiniger  verwenden abends zum Entfernen von Make-up, Fett und Schmutz from Haut und genießen Sie einen Reiniger, der Feuchtigkeit spendet und weich macht.

PRODUKT
Boost 24/7 Trio
HAUTTYP
EFFEKT
JETZT KAUFEN
Mineral Cleanser
Mineral Cleanser

Mineral Cleanser är en effektiv och återfuktande rengöringskräm som skonsamt men effektivt tar bort smuts och makeup utan att torka ut huden. Bland de verksamma ingredienserna finns postbiotika som binder vatten i huden, mineraler som absorberar fett och smuts samt en låg dos BHA-syra (0,25%) som är inkapslad i lösliga prebiotiska fibrer och har en milt utjämnande och porförminskande effekt. Andra nyckelingredienser är de hudegna ingredienserna squalane och glycerin, mjukgörande havreolja samt barriärstärkande niacinamid. Dermatologiskt testad.

 

Färsktillverkad i Sverige: Februari 2024

PRODUKT
Mineral Cleanser
HAUTTYP
EFFEKT
JETZT KAUFEN
Rich Emulsion
Rich Emulsion

Rich Emulsion mjukgör och återfuktar på djupet samtidigt som den lugnar, vårdar och reducerar rodnad i huden. Formulan innehåller en unik blandning av ämnen som naturligt finns i huden, balanserar hudens mikrobiom och stärker hudbarriären vilket bidrar till en mjukare, smidigare hud med bättre elasticitet. Mineralerna zink och kalcium bidrar till att bibehålla hudens naturliga processer och ger tillsammans med hudegna ceramider och lipider en långsiktigt smidig, mjuk och hälsosam hud. Dermatologiskt testad på känslig hud.

 

Färskproducerad i Sverige: Mars 2024

PRODUKT
Rich Emulsion
HAUTTYP
EFFEKT
JETZT KAUFEN
Nachtaktives Retinol
Nachtaktives Retinol

Night Active Retinol är ett oljekoncentrat med en hög andel aktiva ingredienser som reducerar pigmentering, förbättrar hudtexturen, minskar fina linjer och rynkor och förebygger ålderstecken. Den mjukgörande och återfuktande formulan, med nyckelingredienser som retinol (0,06%), niacinamid, prebiotika och zink-askorbat (vitamin C), ökar hudens fasthet, jämnar ut hudtonen och bidrar till att stärka hudens mikrobiom för en hälsosam hud i balans. Acetyl-glucosamine, som är byggstenen till hyaluronsyra, bidrar till att öka fukthalten i huden. Dermatologiskt testad.

 

Färsktillverkad i Sverige: Februari 2024

PRODUKT
Nachtaktives Retinol
HAUTTYP
EFFEKT
JETZT KAUFEN
Sun Emulsion SPF 50+
Sonnenemulsion SPF50+

Sun Emulsion SPF 50+ kan användas som enda dagkräm och ger ett mycket högt skydd mot både UVA- och UVB-strålar samtidigt som den återfuktar, mjukgör och vårdar huden. Moderna och hudvänliga mineral- och organiska UV-filter som inte penetrerar huden ger ett fotostabilt solskydd som minskar risken för UV-inducerade ålderstecken såsom rynkor, pigmentfläckar samt brustna blodkärl. Prebiotika återfuktar samt stärker och balanserar hudens mikrobiom.

Sun Emulsion SPF 50+ innehåller inte parfym, misstänkt hormonstörande UV-filter eller andra onödiga tillsatser och är lämplig även för den mest känsliga huden. Dermatologiskt testad på atopisk och känslig hud. Förvaras i rumstemperatur.

Färskproducerad i Sverige: Januari 2024

PRODUKT
Sun Emulsion SPF 50+
HAUTTYP
EFFEKT
JETZT KAUFEN
Wichtigste Inhaltsstoffe
LACTOBACILLUS FERMENT

Lactobacillus Ferment är en typ av postbiotika – ämnen som har tillverkats av mikroorganismer och som bidrar med positiva och bra egenskaper för huden.

CALCIUM PCA

Kalcium är en hudegen mineral som är mycket viktig för regleringen av hudens mognadsprocess, förnyelse samt barriärfunktion.

RETINOL

Retinol är en av de bäst studerade ingredienserna i kosmetikaindustrin. Det är bland de få ämnen som bevisats i kliniska studier att de påverkar huden. Retinol är en aktiv ingrediens, och den naturliga formen av vitamin A och är mycket fördelaktig för hudens hälsa.

ACETYL GLUCOSAMINE

Acetyl Glucosamine är en byggsten till hyaluronsyra som naturligt förekommer i vår hud. Det har en fantastisk förmåga att dra till sig vatten och kan binda upp till tusen gånger sin egen vikt av vatten!

ZINC ASCORBATE

Zink Ascorbate är en aktiv ingrediens som kombinerar zink och askorbinsyra, även känd som vitamin C. C-vitamin är en antioxidant och skyddar huden och förhindrar hudens åldrande.

SALICYLIC ACID

Salicylic Acid (BHA) som vi använder är en innovativ form av salicylsyra. Salicylsyran är inkapslad i prebiotiskt kostfiberkomplex tillverkat av dextrin, polydextros och amylopektin vilket gör salicylsyran mild mot huden.

Eine einfache Routine in 3 Schritten
Reinigung

Reinigen Sie Ihre Haut nur am Abend mit dem Mineral Cleanser, der Schmutz, Fett und Make-up wirksam entfernt.

Feuchtigkeitsspender

Tragen Sie 2-3 Pumphübe der Feuchtigkeitscreme Rich Emulsion auf oder die Menge, die Ihnen und Ihrer Haut gut tut. Verwenden Sie sie als Tages- und Nachtcreme.

Konzentrieren

Abends die Feuchtigkeitscreme Rich Emulsion mit etwa 1-2 Pumpstößen Night Active Retinol in der Hand mischen. Auf Gesicht und Hals einmassieren.