UNSERE ROUTINE FÜR FETTIGE UND ZU AKNE NEIGENDE HAUT

Diese Routine wurde entwickelt, um die Talgproduktion und das Risiko verstopfter Poren zu reduzieren und gleichzeitig Irritationen und Rötungen durch Stärkung der Hautbarriere entgegenzuwirken. Night Active Control enthält 0,1 % Retinol, um das Hautbild zu verbessern und Zeichen der Hautalterung zu reduzieren.

Hautpflege-Routine
Balance My Skin Trio
Balance My Skin

Balance My Skin Trio besteht aus ausgewählten Produkten für fettige, zu Akne neigende und Mischhaut. Unsere leichte Feuchtigkeitscreme Light Emulsion empfehlen wir Ihnen, abends mit dem Konzentrat Night Active Control zu mischen, um die Talgproduktion und das Risiko verstopfter Poren zu reduzieren. Gemeinsam wirkt das Duo Irritationen und Rötungen entgegen und stärkt gleichzeitig die Barriere für eine langfristig gute Hautgesundheit. Night Active Control enthält Retinol (0,1%), das hilft, die Hautstruktur zu verbessern und Zeichen der Hautalterung zu reduzieren. Mineral Cleanser abends verwenden, um Make-up, Fett und Schmutz zu entfernen from Haut und genießen Sie einen Reiniger, der Feuchtigkeit spendet und weich macht.

PRODUKT
Balance My Skin Trio
HAUTTYP
EFFEKT
JETZT KAUFEN
Mineral Cleanser
Mineral Cleanser

Mineral Cleanser är en effektiv och återfuktande rengöringskräm som skonsamt men effektivt tar bort smuts och makeup utan att torka ut huden. Bland de verksamma ingredienserna finns postbiotika som binder vatten i huden, mineraler som absorberar fett och smuts samt en låg dos BHA-syra (0,25%) som är inkapslad i lösliga prebiotiska fibrer och har en milt utjämnande och porförminskande effekt. Andra nyckelingredienser är de hudegna ingredienserna squalane och glycerin, mjukgörande havreolja samt barriärstärkande niacinamid. Dermatologiskt testad.

 

Färsktillverkad i Sverige: Februari 2024

PRODUKT
Mineral Cleanser
HAUTTYP
EFFEKT
JETZT KAUFEN
Light Emulsion
Light Emulsion

Light Emulsion återfuktar och stärker hudbarriären samtidigt som den minskar talgproduktionen och risken för tilltäppta porer. Formulan har en lätt konsistens och milt sammandragande effekt och bidrar till en jämnare hudton. Den innehåller en unik blandning av ämnen som naturligt finns i huden och som tillsammans med postbiotika balanserar hudens mikrobiom vilket bidrar till en jämnare, smidigare och mer hälsosam hud. Dermatologiskt testad på känslig hud.

 

Färsktillverkad i Sverige: April 2024

PRODUKT
Light Emulsion
HAUTTYP
EFFEKT
JETZT KAUFEN
Night Active Control
Night Active Control

Night Active Control är ett oljekoncentrat med en hög andel aktiva ingredienser som förbättrar hudtexturen, verkar porförminskande, minskar fina linjer och rynkor och förebygger ålderstecken samt bidrar till att kontrollera sebumproduktionen för en mindre oljig hud. Den lätta formulan med nyckelingredienser som retinol (0,1%), zink, PHA och prebiotika ökar hudens fasthet och återfuktar samtidigt som den bidrar till att stärka hudens mikrobiom för en hälsosam hud i balans. Dermatologiskt testad på känslig hud. 

 

Färsktillverkad i Sverige: Januari 2024

PRODUKT
Night Active Control
HAUTTYP
EFFEKT
JETZT KAUFEN
Sun Emulsion SPF 50+
Sun Emulsion SPF 50+

Sun Emulsion SPF 50+ kan användas som enda dagkräm och ger ett mycket högt skydd mot både UVA- och UVB-strålar samtidigt som den återfuktar, mjukgör och vårdar huden. Moderna och hudvänliga mineral- och organiska UV-filter som inte penetrerar huden ger ett fotostabilt solskydd som minskar risken för UV-inducerade ålderstecken såsom rynkor, pigmentfläckar samt brustna blodkärl. Prebiotika återfuktar samt stärker och balanserar hudens mikrobiom.

Sun Emulsion SPF 50+ innehåller inte parfym, misstänkt hormonstörande UV-filter eller andra onödiga tillsatser och är lämplig även för den mest känsliga huden. Dermatologiskt testad på atopisk och känslig hud. Förvaras i rumstemperatur.

Färskproducerad i Sverige: Januari 2024

PRODUKT
Sun Emulsion SPF 50+
HAUTTYP
EFFEKT
JETZT KAUFEN
Wichtigste Inhaltsstoffe
LACTOBACILLUS FERMENT

Lactobacillus Ferment är en typ av postbiotika – ämnen som har tillverkats av mikroorganismer och som bidrar med positiva och bra egenskaper för huden.

NIACINAMIDE

Niacinamid är en form av naturligt vitamin B3. Niacinamide är en av de aktiva ingredienserna som det finns flest kliniska studier bakom och det har visats ha många positiva effekter.

RETINOL

Retinol är en av de bäst studerade ingredienserna i kosmetikaindustrin. Det är bland de få ämnen som bevisats i kliniska studier att de påverkar huden. Retinol är en aktiv ingrediens, och den naturliga formen av vitamin A och är mycket fördelaktig för hudens hälsa.

SALICYLIC ACID

Salicylic Acid (BHA) som vi använder är en innovativ form av salicylsyra. Salicylsyran är inkapslad i prebiotiskt kostfiberkomplex tillverkat av dextrin, polydextros och amylopektin vilket gör salicylsyran mild mot huden.

ZINC GLUCONATE

Zink är det näst vanligaste mineralet eller spårämnet som finns naturligt i människokroppen. Det binder till olika enzymer, till exempel superoxiddismutas, en viktig antioxidant för huden.

ARGININ

Arginine är en naturlig aminosyra som tillsammans med postbiotikan Lactobacillus/Rice Ferment och Maltitol bildar den emulgator som vi använder i Light Emulsion.

Eine einfache Routine in 3 Schritten
Reinigung

Reinigen Sie Ihre Haut nur am Abend mit dem Mineral Cleanser, der Schmutz, Fett und Make-up wirksam entfernt.

Feuchtigkeitsspender

Tragen Sie 2-3 Pumphübe der Light Emulsion Feuchtigkeitscreme auf oder die Menge, die Ihnen und Ihrer Haut gut tut. Verwenden Sie sie als Tages- und Nachtcreme.

Konzentrieren

Abends die Feuchtigkeitscreme Light Emulsion mit etwa 1-2 Pumpstößen von Night Active Control in der Hand mischen. Auf Gesicht und Hals einmassieren.